Spaink versus Scientology – the end?

 Gepubliceerd door om 19:43  Internet
dec 172005
 
“XS4all en schrijfster Karin Spaink hebben vrijdag de rechtszaak van Scientology gewonnen. De Amerikaanse kerk, gebaseerd op het denkgoed van science fiction-schrijver L. Ron Hubbard, zag zijn aanklacht verworpen door de Hoge Raad.”

(bron)

In september 2003 schreef ik dat Spaink toen dacht dat de op dat moment al dik zeven jaar durende rechtzaak nog wel eens net zo lang zou kunnen duren. Gelukkig heeft ze ongelijk gekregen en duurde het in totaal “maar” tien jaar voordat de rechtzaak nu eindelijk voorbij is.
Meer informatie en links kun je vinden in het bericht op Computable.nl en op Webwereld (het eerste bericht daar dateert van 1998 ).

Geen netwerk

 Gepubliceerd door om 18:48  Internet
dec 172005
 

Sinds vanmiddag ligt mijn ADSL-verbinding er uit en zelfs inbellen gaat heel traag (16,8 kbps). Het goed nieuws was dat mijn ADSL-modem aangeeft dat de upgrade van de telefooncentrale hier in Deurne blijkbaar uitgevoerd is en ik nu 3 6Mbps download heb. Maar het lijkt alsof een deel van de upgrade niet goed gegaan is.
[update 19:11] Toen ik vanmiddag de helpdesk van Versatel probeerde te bellen kreeg ik een bezettoon, nu ging het contact krijgen heel snel. De vriendelijke helpdeskmedewerker liet me door alle instellingen van het modem lopen, nogmaals mijn accountgegevens invoeren en daarna deed het modem het weer. Ook hij kon niet verklaren waarom (ik had namelijk niets anders ingevoerd, alleen nogmaals ingevoerd) en gaf aan dat het modem blijkbaar “in de war geraakt” was na de snelheidsverhoging eerder vandaag. Overigens had ik het modem al een paar keer aan en uit gezet, dat had niet geholpen. Maar ik ben dus weer happy en nu 2x zo snel happy als vanochtend. 8)

Mr. & Mrs. Smith

 Gepubliceerd door om 08:09  Film en Boek
dec 172005
 

Mr. & Mrs. Smith Doug Liman Mr. & Mrs. Smith
Schitterende film. Zo had Tomb Raider moeten zijn geweest. Natuurlijk van tijd tot tijd zwaar voorspelbaar, vreselijk onrealistisch (hoor mij nou), beetje The War of the Roses, maar dan met een happy ending en zeg nou zelf, als je moet kiezen: Brad Pitt v.s. Angelina Jolie of Michael Douglas v.s. Kathleen Turner, dan lijkt het me wel duidelijk.

 Reacties uitgeschakeld voor Mr. & Mrs. Smith  Tags: