Te vroeg?

 Gepubliceerd door om 10:47  Persoonlijk
dec 092005
 

Vorig jaar was ik te laat met het beslissen of ik wel of niet over wilde stappen naar een andere ADSL-provider. Dit jaar ben ik nog wat vroeg en moet ik hopen dat SURFnet én hun introductie-aanbod ook dit keer weer een paar keer verlengt (loopt nu tot 31 december 2005) én dat ze hun streefdatum halen wat betreft het bieden van overstapmogelijkheden voor bestaand ADSL-gebruikers. Mijn huidge contract loopt tot maart 2006.
Want een aanbieding van ADSL 2+ met 10MBps download en 1MBps upload inclusief gratis router en zonder opstartkosten voor een vaste prijs van 27,95 euro per maand (!!) is op het moment volgens mij niet te overtreffen. Ik heb nu een KPN-basic abonnement voor bijna het dubbele bedrag.

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Te vroeg?”

Reacties (2)
  1. Voor 1 euro meer per maand heb ik ADSL + vrij bellen bij Wanadoo Family + telefoon. Bevalt mij goed, je krijgt een nieuw nummer, met alle toeters en bellen (o.a. voice mail via je computer te beluisteren), maar je blijft ook via je oude KPN-nummer bereikbaar.

  2. Sinds 3 weken maak ik gebuik van dat ADSL2+ abonnement. Tot nu toe geen probleem en wat handig is voor als je zelft je websites host is dat je meerdere vaste ip-nrs. krijgt.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.