Fontys legt het af tegen een heleboel kleurplaten

Fontys is er niet in geslaagd de titel “Website van het Jaar” in de categorie ‘contact’ in de wacht te slepen. Met slechts 3% van de stemmen eindigde de site als laatste in haar categorie ruim achter Kleurplaten.nl. Als ouder van kinderen in de kleurplatenleeftijd kan ik me dat heel goed voorstellen. Winnaar van alle categorieën werd trouwens postbank.nl

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gideon
16 jaren geleden

Met Safari en Firefox werkt de website van die verkiezing niet eens :/ MSIE-only blijkbaar, dus hoe representatief deze uitslag is blijft voor mij een vraag.

Pierre
16 jaren geleden

Hoi Gideon,

Ik heb ze allemaal bekeken met Firefox op Windows. Daar werken ze prima. Ik neem aan dat je Firefox op Apple bedoelde. Is dan wel raar (foutje in FF?), maar lijkt me dus niet "met opzet" van de kant van de sitebouwers.

WoW!ter
16 jaren geleden