Computergestuurde busbotsing

 Gepubliceerd door om 22:46  Algemeen
dec 062005
 
“Nos Nieuws meldt dat twee van Connexxions onbemande Parkshuttle-bussen brokken hebben gemaakt tijdens een rit in Rotterdam. Gelukkig ontbeerden de bussen naast brokkenpiloten ook passagiers op het moment van de botsing, die zich voltrok bij een brug waar de bussen op elkaar hadden moeten wachten maar in plaats daarvan besloten frontaal op elkaar in te rijden”

(bron)

Op de site van de Volkskrant vind je een korte videoreportage van de bussen in betere tijden.
Goed nieuws wat dat betreft overigens:
De filmpjes op de Volkskrant website zijn weliswaar al in Quicktime-formaat, maar werken nog niet op de iPod Video. Op mijn mail naar de Volkskrant hierover kreeg ik de reactie terug dat daar op het moment aan gewerkt wordt. Mooi.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Computergestuurde busbotsing”

Reacties (1)
  1. Toch wel weer grappig om rechts dan advertenties te zien voor tweedehands bussen…

    Overigens is die hele parkshuttle één groot miljoenen verslindend rampenplan, want vorig jaar was er al een eerste versie van het systeem wat voor geen meter gefunctioneerd heeft! En nu dit weer. Amper één week in gebruik!

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.