Effe druk

 Gepubliceerd door om 22:48  Persoonlijk
nov 242005
 

Na de niet zo vloeiend verlopen eerste poging van server te wisselen afgelopen week ben ik nu alles aan het voorbereiden voor een tweede poging. Daar wil ik even rustig tijd aan besteden en dus zal het de komende paar dagen hier effe wat rustiger worden. Minder berichten dus. Niet omdat ik er genoeg van heb, maar gewoon omdat ik hard aan het werk ben. ;-)

iTunes probleem opgelost

 Gepubliceerd door om 22:45  Tools
nov 242005
 

In mijn bericht over Videoreaders afgelopen week gaf ik aan dat iTunes problemen gaf bij het afspelen van filmpjes. Na een tijdje goed afspelen, stopte het filmpje gewoon.
Ik merk nu dat dat alleen gebeurt als ik een feed bekijk waar ik nog geen abonnement op heb. Heb ik eenmaal een abonnement op die feed in iTunes, dan spelen de filmpjes wel gewoon af.
En dat komt mooi uit, want ik heb vandaag een iPod Video besteld. Hij zou er binnen een week moeten zijn. Ik heb alleen nog geen microfoon gezien die ook met deze nieuwe iPod samenwerkt.

 Reacties uitgeschakeld voor iTunes probleem opgelost  Tags:
nov 242005
 
“Technological solutions alone will not be enough to prevent children using the internet to cheat in their coursework, a government adviser has said.
Professor Jean Underwood of Nottingham Trent University says it is up to teachers and parents to show that plagiarism is inappropriate”

(bron)

Ik had de titel niet tussen haakjes hoeven te zetten, het is namelijk niet alleen een vertaling van een uitspraak van Professor Jean Underwood, maar ook iets waar ik zelf van overtuigd ben.
Lees verder….