Muziek downloaden voor het goede doel

“Op 29 november kan iedereen met een internetaansluiting bijdragen aan een betere wereld door gratis en legaal muziek te downloaden. Via de site www.downloadday.nl komt voor één dag muziek beschikbaar van enkele honderden bekende artiesten uit binnen- en buitenland zoals Racoon, Anastacia, Celine Dion, Acda en de Munnik, Krezip, KT Tunstall, Starsailor en KoRn. De artiesten ‘vergeven’ hun muziek voor een goed doel. Iedereen die op Download Day zijn favoriete muziek van de site haalt, wordt gevraagd een petitie voor eerlijke handel te tekenen.

Download Day is een initiatief van ontwikkelingsorganisatie Novib en Download.nl, een site van ilse media.”

(bron)

Het is gratis én voor een goed doel. Wat wil je nog meer?

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Pierre
18 jaren geleden
Wessel
Wessel
18 jaren geleden

Toch wel grappig, juist de muziek industrie associeer ik niet met "eerlijke handel"