De EduKast nu ook via iTunes

 Gepubliceerd door om 11:50  Edupodcast
okt 252005
 
Edukast via itunes

Ik dacht al even dat ik niet door de ‘keuring’ van Apple zou komen, maar vandaag merkte ik dat de EduKast dan toch ook via iTunes te vinden is. 8) Wees gerust, want hoewel je natuurlijk nooit nooit moet zeggen, ga ik er toch wel écht van uit dat het nooit zo zal zijn dat de EduKast alleen via iTunes te beluisteren zal zijn. Al was het maar omdat ik toch meer waarde hecht aan (bijvoorbeeld) de lijst bij podfeed.nl en het gemak waarmee je daar naar een aflevering kunt luisteren zonder extra software te installeren of eerst het bestand helemaal te downloaden.

edukast via itunes - Klik voor grotere versie

Weet iemand trouwens of Apple aan caching doet of is ook daar elke download een hit op mijn server?

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “De EduKast nu ook via iTunes”

Reacties (4)
  1. dag Pierre, even naar je tussendoor-podcastje geluisterd over je nieuwe apparatuur. En inderdaad, zo uit de losse pols klinkt stukken beter dan oplezen vanaf papier.

  2. Hoi Paul,

    Dank je! Ik moet nu alleen nog er voor zorgen dat ik steeds recht in de microfoon praat (dat ding is tamelijk gevoelig en gericht) én wat minder vaak "ehm" (of het gesmokkelde "en" ) zeg. Maar het is voor mezelf ook prettig te merken dat er vooruitgang in zit. :-)

  3. Ik vrees dat de podcast iedere keer van je server wordt gehaald. Mijn podcast genereert namelijk iedere week meer dan 100 Gb aan dataverkeer op.

  4. Hoi Lucas,
    Heb je ook een link naar je podcast? 100GB is overigens tamelijk heftig. Mijn podcasts zijn maar ongeveer 10MB per uitzending, dus dat zouden dan veel subscribers zijn (zie ook dit bericht).

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.