Stanford via iTunes

“Today, the university will publicly debut a project called Stanford on iTunes, providing Stanford-related audio content via the iTunes Music Store, Apple’s popular music jukebox and online music store. Stanford on iTunes will give alumni and the general public free access to a wide range of Stanford-specific digital audio content.”

(bron)

Ik heb een beetje gemengde gevoelens. Van de ene kant vind ik dit iets waarvan ik hoop dat er snel Nederlandse versies komen, van de andere kant vind ik het zwaar knudde dat waar ik ook klik op de Standford on iTunes-pagina (toegegeven, het zit al in de naam) ik de vraag krijg of ik iTunes heb. Het beluisteren van podcasts is niet voorbehouden aan gebruikers van iTunes of bezitters van een iPod!!

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gideon
Gideon
15 jaren geleden

Ik heb dezelfde gevoelens bij andere websites of acties die MSIE of andere speciale software vereisten.
Neem bijvoorbeeld eens de website van de gemeente Stadskanaal waar je zonder IE alleen een 404 kunt krijgen.
Hoelang zal het nog duren voor mensen beseffen dat we geen monocultuur van software meer wensen te hebben? Het is toch niet zo moeilijk om data aan te bieden in een aantal verschillende formaten en via verschillende protocollen? Waarvan ten minste 1 openbaar formaat over een openbaar protocol?