Workshop online samenwerken verzorgd door SURFnet

“Online samenwerken is sterk in opkomst. Steeds meer gebruikers ontdekken dat internet meer te bieden heeft dan e-mailen en webpagina’s bekijken. Web gebaseerde teamsite omgevingen, Instant Messaging en audio- en videoconferencing voorzien in nieuwe mogelijkheden om in groepsverband via internet informatie en kennis uit te wisselen. Ze faciliteren het werken binnen afdelingen, projecten en cursussen.
In de groepscommunicatie workshop wordt getoond wat de mogelijkheden zijn van ‘e-samenwerken’. Welke voorzieningen zijn (via SURFnet) beschikbaar? Op welke wijze kunnen deze worden ingezet?
Begin donderdag 13 oktober 2005 12:00 uur
Einde donderdag 13 oktober 2005 17:00 uur
Plaats Cursuszaal SURFnet te Utrecht

De workshop duurt een middag en wordt gegeven in de cursuszaal van SURFnet te Utrecht. Een lunch vooraf is bij het programma inbegrepen.
Aan het volgen van de workshop zijn voor deelnemers uit de SURFnet-doelgroep geen kosten verbonden
U kunt zich inschrijven via het formulier op deze pagina

(bron)

Ik kon me niet herinneren deze aankondiging eerder tegen te zijn gekomen, kan in ieder geval zelf niet, maar hou uiteraard aanbevolen als het gaat om (video-)verslagen achteraf. Overigens kan ik niet omdat ik van 14:00 – 17:00 vergaderingen in Eindhoven heb. Het was natuurlijk wel mooi geweest als ik tenminste van 12:00 – 14:00 online live had kunnen meekijken en dan achteraf gewoon het videoverslag even kon doorkijken…
(zijn er wellicht SURFnetters in de buurt die dat nog kunnen regelen??? ;-))