The Aviator

 Gepubliceerd door om 11:54  Film en Boek
sep 172005
 

Aviator Gwen Stefani Aviator
Leonardo DiCaprio speelt in The Aviator de rol van Howard Hughes, volgens Bol.com “miljonair, filmmaker en vliegenier”. Korter samengevat: “een vervelend ventje met smetvrees die blijkbaar bakken geld kan blijven uitgeven en eigenlijk compleet gek is”. Tenminste dat is het gevoel dat je in de film krijgt. Leonardo blijkt (vind ik) gewoon niet te overtuigen en je moet de hele tijd denken “dit is niet een slecht verzonnen verhaal, maar echt”.
Geen aanrader dus.

Skype nu al op Marktplaats.nl

 Gepubliceerd door om 01:34  Internet
sep 172005
 
“Marktplaats geeft vanaf vanmiddag ook de mogelijkheid aan verkopers om communicatie via Skype te accepteren. Vier dagen na de bekendmaking van de overname door eBay lijkt Marktplaats hiermee de eerste eBay dochter te zijn ter wereld met een Skype integratie. Verkopers kunnen een Skype icoontje in hun advertentie opnemen zodat ze bereikbaar zijn voor kopers via Internet telefonie van Skype.”

(bron)

Dus nu heb je niet alleen de optie om de betaling via PayPal te laten gaan, maar ook om via Skype gebeld te worden. Zouden ze straks ook een systeem inbouwen waardoor je je Skype-account geheim kunt houden? Nu gebeurt dat namelijk (deels) al met je e-mailadres en kun je dat gratis voor je telefoonnummer laten doen. En omdat je niet op meerdere Skype-accounts tegelijkertijd ingelogd kunt zijn is het niet mogelijk voor marktplaats een apart Skype-account aan te maken en te gebruiken voor dit doel.

 Reacties uitgeschakeld voor Skype nu al op Marktplaats.nl  Tags:
sep 172005
 

Ik schreef afgelopen donderdag dat Google blijkbaar vergeten was dat ik een blog ben. Als ik zocht op alle pagina’s die Google Blogsearch kent van mijn blog, dan stopt dat op 25 juli 2005. Op de Read/Write Web vond ik uiteindelijk de toelichting die ik nodig had om te begrijpen wat Gerard bedoelde met zijn opmerking over mogelijke problemen met Feedburner. Als ik namelijk laat zoeken naar de naam van mijn Feedburner-RSS-feed dan vind ik opeens de ontbrekende berichten, waarvan de meest recente op dit moment slechts 6 uur oud is! Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Meer over mijn identiteitscrisis en Google Blogsearch  Tags: