The Aviator

 Gepubliceerd door om 11:54  Film en Boek
sep 172005
 

Aviator Gwen Stefani Aviator
Leonardo DiCaprio speelt in The Aviator de rol van Howard Hughes, volgens Bol.com “miljonair, filmmaker en vliegenier”. Korter samengevat: “een vervelend ventje met smetvrees die blijkbaar bakken geld kan blijven uitgeven en eigenlijk compleet gek is”. Tenminste dat is het gevoel dat je in de film krijgt. Leonardo blijkt (vind ik) gewoon niet te overtuigen en je moet de hele tijd denken “dit is niet een slecht verzonnen verhaal, maar echt”.
Geen aanrader dus.

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “The Aviator”

Reacties (1)
  1. Dat vond ik nou ook van die film. Ik hoor alleen maar lovende commentaren, maar vond er zelf gewoon geen klap aan! Heb de film zelfs halverwege afgezet…:S

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.