sep 172005
 

Ik schreef afgelopen donderdag dat Google blijkbaar vergeten was dat ik een blog ben. Als ik zocht op alle pagina’s die Google Blogsearch kent van mijn blog, dan stopt dat op 25 juli 2005. Op de Read/Write Web vond ik uiteindelijk de toelichting die ik nodig had om te begrijpen wat Gerard bedoelde met zijn opmerking over mogelijke problemen met Feedburner. Als ik namelijk laat zoeken naar de naam van mijn Feedburner-RSS-feed dan vind ik opeens de ontbrekende berichten, waarvan de meest recente op dit moment slechts 6 uur oud is!
Op zich valt dit probleem dus mee. Want als iemand bijvoorbeeld zoekt op “Digitale Didactiek” dan kom je op dit moment met het eerste resultaat toch weer hier terecht. En ego-searching levert niet alleen veel ook recente resultaten op, maar zelfs een expliciete verwijzing naar hier:

Googleblog - Klik voor grotere versie

Het is toch een geruststelling dat Google nog weet wie ik ben ;-)

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.