Invoering OV-chipkaart op lange baan

 Gepubliceerd door om 07:10  Algemeen
sep 022005
 
“De invoering van de chipkaart voor het openbaar vervoer, die eind 2007 in heel het land de strippenkaart plus de treinkaartjes moet vervangen, dreigt fors te worden vertraagd. Minister Peijs van Verkeer wacht nog op deugdelijke informatie van de Nederlandse Spoorwegen.”

(bron)

Het ziet er naar uit dat ik nog wel een tijdje met een heleboel kaartjes (enkele reis heen zonder korting, enkele reis terug met korting, beide zonder datum) op zak rondreis. Het gaat sowieso na 1 oktober nog heel veel heibel geven als de NS haar strenger boetebeleid invoert. Maar het had geholpen als er uitzicht op een eenvoudiger systeem (voor de reiziger) was.

 Reacties uitgeschakeld voor Invoering OV-chipkaart op lange baan  Tags:

eBay Universiteit

 Gepubliceerd door om 07:02  Internet
sep 022005
 

Ik kreeg gisteren deze mail van eBay:

ebay universiteit - Klik voor grotere versie

En uiteraard ging ik er meteen vanuit dat het een nepmail was. Maar wat ik raar vond was dat hij in het Nederlands was. Ik krijg normaal gesproken dit soort mails alleen in het Engels. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor eBay Universiteit  Tags:
sep 022005
 
“De Franse president Jacques Chirac heeft zich achter het Frans-Duitse zoekmachine-project geschaard waar het Franse Thomson en het Duitse Deutsche Telekom mee bezig zijn. De steun van Chirac voor het project is niet verrassend. Eerder beklaagde Chirac zich al over de dominantie van Google.”

(bron)

Waarom heb ik nou toch meteen het gevoel dat dit een kansloze missie is? Omdat Chirac (uit een land waar ze zelfs vinden dat het woord e-mail vertaald moet worden) het ziet zitten? Omdat het woord “Europa” (je weet wel die met het .eu domein) er in voor komt? Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Fransen steunen project Europese zoekmachine  Tags: