Invoering OV-chipkaart op lange baan

 Gepubliceerd door om 07:10  Algemeen
sep 022005
 
“De invoering van de chipkaart voor het openbaar vervoer, die eind 2007 in heel het land de strippenkaart plus de treinkaartjes moet vervangen, dreigt fors te worden vertraagd. Minister Peijs van Verkeer wacht nog op deugdelijke informatie van de Nederlandse Spoorwegen.”

(bron)

Het ziet er naar uit dat ik nog wel een tijdje met een heleboel kaartjes (enkele reis heen zonder korting, enkele reis terug met korting, beide zonder datum) op zak rondreis. Het gaat sowieso na 1 oktober nog heel veel heibel geven als de NS haar strenger boetebeleid invoert. Maar het had geholpen als er uitzicht op een eenvoudiger systeem (voor de reiziger) was.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.