Van Ping-o-matic naar Pingoat

 Gepubliceerd door om 14:44  Internet
sep 012005
 

Helaas blijkt Ping-o-matic niet meer te werken (is de site trouwens helemaal uit de lucht) en dus is het tijd om eens wat anders te proberen. Pingoat blijkt een vergelijkbare dienst te leveren. Tijd voor een nieuwe test.
[update] Ik zie overigens dat Arnoud er positieve ervaringen mee heeft. Ik kwam dat bericht tegen toen ik wilde kijken of mijn post bij Technorati te vinden was. Dat was nog niet het geval, maar dat hoeft niet aan Pingoat te liggen. De Feedburner-update is ook niet instant. Hmm.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Van Ping-o-matic naar Pingoat”

Reacties (3)
  1. Ik ben inderdaad zeer tevreden over Pingoat. De pingservice is zeer snel en "pinged" naar veel aggregatoren / rss-zoekmachines. Ping-O-Matic is altijd traag geweest en ligt er (te) vaak uit. Pingoat heeft wel wat problemen met het pingen naar Technorati en dit wordt zsm opgelost:
    Maintenance

  2. Ik dacht dat jullie het over dat spelletje hadden dat je een pinguin kon meppen:P

  3. Pinguin meppen? Dat doe je op de website van Yetisports :-). Pinguin meppen is volgens mij deel 1 en er zijn nog een paar andere (leuke) spelletjes. Helaas is een paar maanden geleden het laatste deel uitgekomen. (de oude versies zijn wel nog online te spelen)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.