ANWB stapt alweer uit navigatie

“De ANWB stopt per direct met het aanbieden van zijn navigatieproducten Engin (pocket pc) en Enginyoy (mobiele telefoon). Het laatste product is pas sinds april dit jaar op de markt. De ANWB zegt dat het niet kon concurreren met andere aanbieders en dat de animo voor extra diensten tegenviel.”

(bron)

Ik kan nou niet echt zeggen dat dit mijn vertrouwen in de ANWB doet toenemen. Natuurlijk, er is wat voor te zeggen om niet af te wachten totdat je véél geld verloren hebt aan een nieuw product dat niet meteen blijkt aan te slaan, maar het argument dat ze er achter gekomen waren dat ze om mee te kunnen spelen op Europese school of werelwijd moesten meedoen is natuurlijk een kwestie van heel slecht marktonderzoek vooraf. En natuurlijk al helemaal lekker als je wél al klant was. Een “passende oplossing” klinkt dan leuk, maar het is maar even afwachten wat dat dan wordt.