Ook de DU nu aan de RSS

 Gepubliceerd door om 23:45  Onderwijs
jun 262005
 

Dat RSS doorgebroken is hoef ik jullie niet meer uit te leggen. Niet alleen Microsoft heeft RSS ontdekt, ook de Digitale Universiteit biedt een RSS-feed met nieuws aan. Handig.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Ook de DU nu aan de RSS  Tags:

Hoe goed moet online video zijn?

 Gepubliceerd door om 23:38  Internet
jun 262005
 

De afgelopen weken kwam ik wat vaker dan daar voor berichten tegen over het online gebruik van video van presentaties en conferenties.
Fred heeft Gnomedex online gevolgd en vraagt zich af of het ook iets is voor Nederlandse events. Frank heeft op Frank-ly al de nodige ervaring met het online plaatsen van eigen gemaakte filmpjes en zoekt naar de grenzen van wat vanuit de zaal mogelijk is. Computable besteedde in hun uitgave op papier uitgebreid aandacht aan het eigen Symposium Vekenningsinstituut Nieuwe Technologie – Implementing the future, dat zij voor het eerst live gestreamd hebben. SURFnet heeft al langer ervaring met het live streamen van events, zoals bijvoorbeeld de SURFnet Relatiedagen 2004.
Mijn eigen filmpjes (zoals bijvoorbeeld hier te vinden of anders hier) zijn wat dat betreft maar amateurfilmpjes. Maar het roept bij mij wel een vraag op. Lees verder….

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Hoe goed moet online video zijn?  Tags: