Expert op afstand: zorg of techniek?

 Gepubliceerd door om 21:24  Internet
apr 072005
 

Vanmiddag was er weer een sessie van Expert op afstand, dit keer konden scholieren van het Hub van Doornecollege uit Deurne en het Mill-hill college uit Goirle konden vragen stellen aan een monteur van straaljagers, een kraamverzorgster, een verpleegster en een lasser.
Deze uitzending staat nog niet online, maar wel al de video-opname van het voorbereidingsgesprek met (jawel) Paul Dirckx van Fontys. Voor wie niet weet wie Paul is, zie dit eerdere bericht over expert op afstand. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Expert op afstand: zorg of techniek?  Tags:
apr 072005
 
“UTRECHT – Het treinverkeer in heel het land is donderdag ontregeld door een computerstoring bij Utrecht. Reizigers kunnen niet reizen van en naar dit knooppunt van het spoornet.
De systemen die de seinen en wissels aansturen, liggen eruit. NS raadt reizigers aan via Utrecht niet met de trein te reizen.”

(bron)

Pfff, je moet maar net die kant op moeten, of verder (Schiphol of zo, toch altijd al een beetje stressen als je met de trein op tijd voor je vlucht moet zijn). Ik mag gelukkig (HA HA) met de auto naar Rotterdam. Tussen hier en waar ik moet zijn staan maar 8 km file op het moment. :-(

SVG en Firefox

 Gepubliceerd door om 00:04  Tools
apr 072005
 

Afgelopen week werd via de IMS QTI-mailinglijst de vraag gesteld hoe je een SVG-bestand in een QTI-vraag op kunt nemen. Niet meteen afhaken, ik zal eerst kort uitleggen wat het is, waarom je het zou willen kunnen en wat nou eigenlijk het probleem was/is. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor SVG en Firefox  Tags: