Zwakke grap

 Gepubliceerd door om 22:29  Algemeen
mrt 302005
 
“Sterrenkundigen gaan de hulp van Nederlanders en Belgen inschakelen om een extreem zwak radiosignaal op te vangen van de Europese ruimtesonde Huygens. Huygens staat sinds 14 januari op de Saturnus-maan Titan. Hoewel men dacht dat Huygens na zijn afdaling aan parachutes maar een paar minuten zou overleven zijn er aanwijzingen dat de ruimtesonde nog steeds actief is.”

(bron)

Je mag één keer raden op welke dag tussen 12:30 en 13:00 uur we geacht worden de straat op te gaan om ons mobieltje op het oosten te richten om samen één grote radiospiegel te vormen. Wie maakt er foto’s ?

 Reacties uitgeschakeld voor Zwakke grap  Tags:

UPC mag geen brederband meer leveren

 Gepubliceerd door om 21:17  Internet
mrt 302005
 
“BBned won een kort geding over het woordmerk ‘brederband’ dat UPC sinds januari 2005 gebruikt. BBned had al ‘Brederland’.”

(bron)

Tja, hadden ze toch maar voor Swifterband moeten gaan. ;-)

 Reacties uitgeschakeld voor UPC mag geen brederband meer leveren  Tags: ,

Besloten blogs

 Gepubliceerd door om 15:01  Internet
mrt 302005
 
RED Blogs is AOL nieuwste bloggingservice voor tieners. Bijzonder aan deze nieuwe service zijn de verschillende privacylevels. 48% van de tieners geeft aan hun blog niet te willen delen met iedereen op internet. Er zijn dan ook private blogs, enkel en alleen toegankelijk voor de schrijver en vergelijkbaar met een dagboek, en semi-private blogs waar je alleen op uitnodiging de content kunt bekijken.”

(bron)

Erik, de auteur van het bericht op marketingfacts, is sceptisch over het initiatief. Ook Hans Mestrum zie het niet zo zitten en zegt: “Openheid is key: connecting & sharing”. Toch, zie ik het ook voor andere doelgroepen wel zitten, bijvoorbeeld bij interne kennisdeling. Natuurlijk, voor die-hard bloggers is het geen probleem als iedereen kan lezen wat ze schrijven, maar er blijven altijd zaken die je dan niet kunt bespreken. Terwijl je dat wel zou kunnen en willen als je lezersgroep bekend(er) is.

Elgg 0.1 Alpha beschikbaar

 Gepubliceerd door om 01:15  Internet
mrt 302005
 

Een tijdje geleden vertelde ik dat het de bedoeling was dat Elgg als open toepassing beschikbaar zou komen (zie ook de andere posts daarover).
En vandaag was het dan eindelijk zover: Elgg 0.1 Alpha is beschikbaar.
De installatieprocedure is nog volledig handmatig (zelf een config-bestand aanpassen, de databases maken op basis van een SQL-script etc.) en er zitten nog een paar kleine foutjes is, maar na een half uurtje werkte het. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Elgg 0.1 Alpha beschikbaar  Tags: