mrt 022005
 
“Tiscali-abonnees kunnen vanaf deze week gratis bellen via internet. Ook verdubbelt de provider de snelheden van zijn adsl-pakketten.”

(bron)

Ik kan alleen maar hopen dat de verschillende partijen (KPN/BBNED/Chello/etc.) lang genoeg blijven bestaan om deze concurrentieslag nog een tijd voort te laten duren.

 Reacties uitgeschakeld voor Dubbele adsl-snelheid en gratis bellen bij Tiscali  Tags:

ELGG – personal learning landscape

 Gepubliceerd door om 11:22  Tools
mrt 022005
 
“Elgg is a fully featured electronic portfolio, weblog and social networking system, connecting learners and creating communities of learning. For more information on e-portfolios, see the ERADC weblog – or just sign up and experiment!”

(bron)

Toen ik de combinatie van ‘electronisch portfolio’, ‘weblog’ en ‘social networking system’ zag was ik meteen nogal sceptisch over het product. Het kon niet meer dan een halfbakken poging zijn om een paar ‘moderne’ dingen te combineren.
Na het bekijken van de demo-filmpjes is mijn voorlopige conclusie echter dat het een goed geslaagde poging is om deze drie functionaliteiten te combineren. Vooral de combinatie van het zelf groepen maken van ‘vrienden’ en die groepen meteen kunnen gebruiken om de toegang tot het weblog te regelen ziet er heel geslaagd uit. Zoals te verwachten blijft er het nodige te wensen op elk van de drie deelgebieden. Maar als je op zoek bent naar ideeën over hoe de samenhang vorm kan krijgen zijn de filmpjes zeker de moeite waard.

 Reacties uitgeschakeld voor ELGG – personal learning landscape  Tags:

Sneeuw? welke sneeuw?

 Gepubliceerd door om 10:56  Persoonlijk
mrt 022005
 
“In delen van Friesland en Drenthe is de afgelopen 24 uur 20 tot 30 centimeter sneeuw gevallen. Een woordvoerder van het KNMI in De Bilt sprak van matige tot zware sneeuwval. ‘Dit komt niet vaak voor’ zei hij woensdagochtend.”

(bron)

Nu is het mijn beurt om verbaasd te kijken naar al die foto’s met véél sneeuw. Hier in Eindhoven is het groen. Geen vlokje sneeuw te zien.