Michel over screencapture-tools

 Gepubliceerd door om 18:09  Tools
feb 132005
 

In een reactie op het bericht over Wink verwijst Michel Duijvestijn naar het verslag dat hij op de ICT in het onderwijs Wiki doet over ScreenCapture-tools. Terwijl ik tijdens de regen met mijn internetverbinding aan het stoeien was, heeft hij gespeeld met Wink, ViewletBuilder en Macromedia Captivate. De resultaten beschrijft hij uitgebreid op de wiki-pagina’s voor de tools. Mooi werk Michel!

IMS kwartaalbijeenkomst in Melbourne

 Gepubliceerd door om 09:42  SURF
feb 132005
 
“The open tech forum was one of a whole series of e-learning events that together formed IDEA Summer 2005. Yes, ‘Summer’ – no place for hemispherism here. Other events included a two day workshop on the Content Object Repository Discovery and Registration/Resolution Architecture (CORDRA), an IMS workgroup meeting and several workshops on IMS Simple Sequencing and SCORM 2004.”

(bron)

Afgelopen week vond in Melbourne de eerste IMS kwartaalbijeenkomst van 2005 plaats. Wij waren er afgelopen maandag alleen op afstand bij tijdens het telefonisch overleg van 23:00 – 00:00 uur (fijn toch overleg waarbij zowel mensen uit New York, Nederland en Melbourne aanwezig moeten kunnen zijn). Wilbert Kraan van CETIS was er wel en doet verslag van het open tech forum aan het einde van de week.
Tip: hoewel niet gekoppeld aan een wiki, geeft het bericht toch een beetje uitleg bij al de afkortingen. Als je de muis boven de gestippelde lijn houdt, wordt de afkorting voluit geschreven. Dat helpt wellicht een beetje.

 Reacties uitgeschakeld voor IMS kwartaalbijeenkomst in Melbourne  Tags:

Collateral

 Gepubliceerd door om 00:01  Film en Boek
feb 132005
 

Collateral (1DVD) Jada Pinkett Smith Collateral
Sterke actie-thriller met o.a. Tom Cruise en Jamie Foxx. Goede muziek eronder en spannend verhaal. Natuurlijk af en toe een tikkeltje onwaarschijnlijk wat er gebeurt, maar ja, de actie moet natuurlijk voldoende spectaculair zijn. De film probeert op een gegeven moment wat meer diepgang i n de dialoog tussen Max en Vincent te brengen. Dat lukt niet echt omdat het op dat moment al niet meer bij de film past. Ook hier weer geen extra’s op de huur-DVD. Dat is jammer, want ik zou wel willen weten of ze Tom Cruise speciaal lichter grijs kleuren in deze film. Want die ziet er heel passend de hele film uit als een soort lopend lijk.

 Reacties uitgeschakeld voor Collateral  Tags: