Collateral

 Gepubliceerd door om 00:01  Film en Boek
feb 132005
 

Collateral (1DVD) Jada Pinkett Smith Collateral
Sterke actie-thriller met o.a. Tom Cruise en Jamie Foxx. Goede muziek eronder en spannend verhaal. Natuurlijk af en toe een tikkeltje onwaarschijnlijk wat er gebeurt, maar ja, de actie moet natuurlijk voldoende spectaculair zijn. De film probeert op een gegeven moment wat meer diepgang i n de dialoog tussen Max en Vincent te brengen. Dat lukt niet echt omdat het op dat moment al niet meer bij de film past. Ook hier weer geen extra’s op de huur-DVD. Dat is jammer, want ik zou wel willen weten of ze Tom Cruise speciaal lichter grijs kleuren in deze film. Want die ziet er heel passend de hele film uit als een soort lopend lijk.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.