Bloglines en Ask Jeeves?

 Gepubliceerd door om 23:25  Internet
feb 062005
 

Hét gerucht op dit moment is ongetwijfeld de mogelijk aanstaande overname van Bloglines door Ask Jeeves. Goed of slecht, dat weet ik nog niet. Blogger is ook niet slechter geworden na de overname door Google, maar té grote combinaties van bedrijven die een belangrijk deel van de op internet beschikbare diensten in handen hebben is per definitie slecht. (getipt door mediafact)

 Reacties uitgeschakeld voor Bloglines en Ask Jeeves?  Tags:
feb 062005
 
“Voor de liefhebbers onder ons die nou wel eens alles willen weten over internet en handig voor iedereen die er nog eens een spreekbeurt over moet houden”

(bron)

Nee, een spreekbeurt zal ik wel niet over hoeven te geven, maar het is er wel zo eentje die je op de gekste momenten wilt kunnen vinden. Enne, hoever terug ga jij zelf in deze geschiedenis?

Introductie SCORM

 Gepubliceerd door om 22:44  Leertechnologie
feb 062005
 

Behalve de presentatie over weblogs en wiki’s was er nog een andere presentatie die ik al een tijdje wat verder wilde uitwerken. Het is een presentatie die ik vorig jaar tijdens een Fontys-interne gebruikersbijeenkomst gaf over SCORM.
Dus heb ik de presentatie wat aangepast, verder uitgewerkt, ingesproken en een paar demonstraties toegevoegd. Het resultaat is weer online te bekijken als je beschikt over Flash. De aangepaste presentatie is te downloaden (PPT-bestand, 682kB) en de Flash-versie is ook als SCORM-pakket (Zip-bestand, 3MB) te downloaden.