Collaborative Distributed Text Editing

 Gepubliceerd door om 22:55  Tools
jan 222005
 

Via Xiffy’s linkdump kwam ik vandaag bij MoonEdit, een “multi-platform collaborative text editor”. En waar SubEthaEdit alleen voor Apple-gebruikers beschikbaar is, werkt deze op Windows, Linux en FreeBSD. Ik ben met de Windows-versie aan de slag gegaan en ondanks het feit dat het duidelijk nog een product in ontwikkeling is, is versie 0.14.1 al heel goed bruikbaar. Lees verder….

jan 222005
 

drol - Klik voor grotere versie De Hogeschool van Amsterdam wil potentiële studenten naar haar Open Dag op 29 januari a.s. lokken met de vraag: “Wat is de ICT achter poep op de stoep?“. Ik ben er de 29e niet (je moet er uiteraard zijn om je USB-stick in ontvangst te nemen), dus je mag mijn antwoord gebruiken: IT’s a dirty job, but somebody has to do it.

 Reacties uitgeschakeld voor HvA: IT’s a dirty job, but somebody has to do it  Tags:
jan 222005
 

De eerste ronde nominaties voor de Dutch Bloggies 2005 zijn bekend en staan online. Nog geen edubloggers of weblogs van bedrijven uit het onderwijs dit jaar, maar zoals jullie onlangs konden lezen, wel company weblogs. Ik zit niet in de jury die deze ronde mag stemmen, dus kan ik gerust een publiekelijk stemadvies geven:
* marketingfacts.nl (wat mij betreft nummer één)
* frank-ly.nl (bijna even goed)
* fnv.nl/weblog (nee, dank je)
* quotenet.nl (zou ik offline niet lezen, ook niet online)
* macaw.nl/Default/Weblogs/default.aspx (is volgens mij geen weblog, maar een bedrijf waar webloggers werken)
Het is sowieso wel een leuke lijst om eens langs te lopen, ik heb een aantal van de techblog-nominaties inmiddels aan SharpReader toegevoegd.

 Reacties uitgeschakeld voor Nominaties voor Dutch Bloggies 2005 bekend  Tags: