Oud nieuws is als oude koffie

 Gepubliceerd door om 19:53  Tools
jan 032005
 

Dat moeten ze bij de redactie van Computer Idee gedacht hebben: als het maar lang genoeg geleden is dat er iemand over geschreven heeft kun het het gewoon als nieuws brengen, dus schreven zij vandaag over de revolutie uit Japan: de USB-koffiekopwarmhouder.
oude koffie - Klik voor grotere versie
Is dat dan niet nieuw?
Nee, niet echt. De eerste vermelding van zo’n product die ik na even snel Googlen vond is van 3 april 2003 (zie ook hier en hier). Toegegeven niet exact hetzelfde product, maar wel hetzelfde idee.
Een variant daarop verscheen vorig jaar bij vnunet en ook op Natlog.

Te koop in Nederland?
De warmhouders bestaan al zol lang dat je ze zelfs in Nederland kunt kopen of krijgen: Apple-bezitters zijn voor 15 euro klaar bij hun Apple Centre. Neem je een abonnement op Quest, dan krijg je er nu eentje gratis.
En wil je het écht bont maken? Nou dan bestel je ze toch als relatiegeschenk voor (afhankelijk van het aantal) nog geen 10 euro per stuk. Dan kun je je eigen logo er op laten drukken! (hmmm, we zoeken nog relatiegeschenken voor SURF SiX)

Maar ja, bij gebrek aan nieuwe koffie, is hij opgewarmd ook wel te drinken.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.