Goede en minder goede blogs

Je kunt vanaf dit moment nominaties aandragen voor de Dutch Bloggies 2005. Gebruik je Firefox, dan kun je beter deze directe link naar de nominatie-pagina nemen.
Wil je een business-blog nomineren, dan kan dat (nog) niet bij de Dutch Bloggies, maar wél bij The 2005 Business Blogging Awards (tip kwam van Marketingfacts) die ook ruimte voor Nederlandse weblogs heeft, al zullen de Nederlandstalge weblogs het wellicht wat zwaar krijgen als er op gestemd moet worden. Nog wat breder wat betreft focus is de 2005 bloggies (via Scoble) met categorieën als “Best-Kept-Secret Weblog” en “Best Article or Essay About Weblogs”.

Ben je op zoek naar inspiratie voor de nominaties, of wil je zien hoe anderen het doen (of wellicht wat anderen van jou vinden) dan kun je o.a. terecht bij de BNN top 40, of bij de recenties van about:blank waar Marco tot de conclusie komt dat “hoe lager in Nedstat, hoe beter het weblog”.