I, Robot

I, Robot (1DVD) Will Smith I, Robot
Ik had bij Erik de recensie vooraf gelezen voordat ik de DVD huurde. Films met Will Smith blinken inderdaad in het algemeen niet uit in hun enorme diepgang. I, Robot was daar geen uitzondering op. Terwijl het (een robot met een eigen wil, wellicht zelfs een eigen ziel) natuurlijk een onderwerp is waar de nodige diepgang in zit. Ik moet bekennen dat ‘levensechte’ robots, futuristische decors en vervoersmiddelen wat mij betreft al dusdanig ‘gewoon’ geworden zijn, dat ik me daar niet meer bewust over verbaas. Opvallend vond ik wel dat ze goed naar de Bond-films gekeken hebben wat betreft het opvallend onopvallend gebruik van het Audi-logo op een futuristische auto, het JVC-logo op de stereo en de All Star schoenen, model 2004.
De moeite waard om gezien te hebben.