Paniek op de Prairie

 Gepubliceerd door om 21:19  Film en Boek
dec 182004
 

Paniek op de Prairie Paniek op de Prairie
Wees maar niet bang, ik ga niet doen alsof ik deze DVD alleen voor de kinderen gehuurd heb, ik wilde hem ook zien. Het mooie van DVD is overigens dat wij hem vanavond in het Engels met ondertiteling gekeken hebben en de kinders hem morgen in het Nederlands kunnen bekijken. Hij is niet zo goed als bijvoorbeeld Hercules of Finding Nemo, maar voldoende om een uurtje lekker te lachen. Rosanne Barr als de volslanke Maggie was een uitstekende keuze. En zoals hoort bij een goed tekenfilm: er zitten heel wat grappen in die kinderen absoluut niet zullen begrijpen en die alleen voor volwassenen zijn. Oh, als je kinderen hebt en die vinden het leuk, kijk dan ook even op deze website.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.