Educause 2004

 Gepubliceerd door om 23:02  Onderwijs
nov 182004
 

Zoals jullie hebben kunnen lezen is afgelopen maand een groep Nederlanders naar de Educause 2004 conferentie geweest. De deelverslagen daarvan kun je vinden op de Edutrip 2004-website en zullen verwerkt worden tot een totaalrapportage.
Patricia Kokx, een van mijn collega’s bij Fontys, heeft er (in eerste instantie voor intern gebruik) ook een verslag van gemaakt, dat nu ook online beschikbaar is als PDF-bestand (366 kB). Ik vind het een leuk en lekker leesbaar verslag, geschreven in “weblogstijl” (vond ik) en zeker de moeite waard voor anderen. Ik kreeg haar nog niet zover om zelf een weblog te starten, maar ze heeft wel inmiddels een account op deze weblog, dus wie weet zien jullie hier van tijd tot tijd wel enkele gast-bijdragen van haar verschijnen. :)

 Reacties uitgeschakeld voor Educause 2004  Tags:

The day after….

 Gepubliceerd door om 22:47  Persoonlijk
nov 182004
 

Ik had vandaag zwaar last van the day after gevoelens. Een stapel aantekeningen (jawel op papier!), een aantal digitale foto’s, heel veel indrukken, maar geen tijd om alles uit te werken. De helft van de dag achterstallig werk afhandelen en de andere helft (terwijl een paar mensen toekeken) proberen een PHP+MySQL-applicatie van een Windows 2000 server naar een Windows 2003 server over te zetten. Nou, dat viel dus nog niet mee. Leuk dat alles veiliger wordt, maar aangezien ik nog nooit met de 2003-versie gewerkt had, viel dat dus tegen.
Als je trouwens vandaag gemerkt hebt dat de site hier trager dan anders was, dan komt dat doordat we de dump van een MySQL database aan het downloaden waren. Omdat de server waar het zooitje naar toe moet op het werk achter een firewall staat, kan ik er pas maandag weer mee verder (dan ben ik pas weer in Eindhoven). Erg frustrerend dus als je weet dat iets nog niet werkt, maar je kunt het voorlopig niet oplossen.

 Reacties uitgeschakeld voor The day after….  Tags: