The day after….

Ik had vandaag zwaar last van the day after gevoelens. Een stapel aantekeningen (jawel op papier!), een aantal digitale foto’s, heel veel indrukken, maar geen tijd om alles uit te werken. De helft van de dag achterstallig werk afhandelen en de andere helft (terwijl een paar mensen toekeken) proberen een PHP+MySQL-applicatie van een Windows 2000 server naar een Windows 2003 server over te zetten. Nou, dat viel dus nog niet mee. Leuk dat alles veiliger wordt, maar aangezien ik nog nooit met de 2003-versie gewerkt had, viel dat dus tegen.
Als je trouwens vandaag gemerkt hebt dat de site hier trager dan anders was, dan komt dat doordat we de dump van een MySQL database aan het downloaden waren. Omdat de server waar het zooitje naar toe moet op het werk achter een firewall staat, kan ik er pas maandag weer mee verder (dan ben ik pas weer in Eindhoven). Erg frustrerend dus als je weet dat iets nog niet werkt, maar je kunt het voorlopig niet oplossen.