Subsidie voor digitale pioniers

Stichting Nederland Kennisland heeft de inschrijving voor de laatste ronde van haar subsidieproject Digitale Pioniers geopend, een laagdrempelige stimuleringsregeling voor ict-innovatie. Het project is bedoeld voor kleinschalige ict-ondernemingen, zoals groepen studenten of maatschappelijke organisaties, die bij de grotere ict-subsidieregelingen tegen een muur van regels aanlopen.”

(bron)

Klinkt interessant. Moet toch mogelijk zijn om een project te formuleren rond “social software in education” of zo…

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
16 jaren geleden

Als ik zie hoeveel mensen om me heen van plan zijn om met ‘social software in education’ aan de slag te gaan, zou je dat wel denken. Ik geloof alleen dat allen niet echt horen bij de doelgroep van het subsidieproject en ben bang dat men zal zeggen: ga maar naar DU of Surf…