Bloggercon – the day after

Tja, ik ging er vanuit (heb de vorige keren waarschijnlijk niet opgelet) dat ik gisteren ook van thuis uit nog wel het een en ander van Bloggercon zou kunnen meekrijgen, maar helaas.
De officiële webcast kreeg ik niet aan de praat, via RSS is er nog niets te lezen en ik kwam net tijdens hun lunch bij de alternatieve video-feed terecht. Ik begrijp dat er nog wel e.e.a. online komt en ook de berichten zullen de komende dagen nog wel komen, maar het is duidelijk dat ook dit geen evenement was om van een afstand live te proberen te volgen.
Geen klacht overigens, gewoon een constatering. Ik heb zolang de feedster zoekopdracht over bloggercon maar even in mijn RSS-lezer toegevoegd, samen met de Topic Exchange feed voor blogwalk, BlogWalk 5 vind deze week plaats in Zweden