Edublogger-dinner #2

Ik kreeg de vraag waarom we niet meer mensen uitgenodigd hebben voor het eerste edublogger-dinner op 15 november a.s. in Utrecht. Toch even een toelichting voor de zekerheid: voor een edublogger-dinner (of soortgelijke etentjes) kun/moet je jezelf aanmelden (of niet).
De reden waarom er al vier namen stonden is simpel: als niemand wil/kan komen, zijn we tenminste met vier personen en hebben we hoe dan ook een gezellig etentje.
We hebben inmiddels een bevestiging gehad van Margreet van den Bergh en Patrick Klaassen, dus dan zijn het er zes.
Bij andere geekdinners en edubloggerdinners in het buitenland wordt er meestal niet eens aan aanmelden gedaan, dat is een beetje ons eigen vangnet. We weten namelijk nog niet hoe flexibel het restaurant dat we gaan opzoeken kan zijn wat betreft bijschuiven van een tafel en zo. Vandaar het e-mailadres. Dat betekent dus niet dat je niet mag komen als je dat niet vooraf hebt aangegeven en zeker niet dat je niet welkom bent als je niet in het lijstje hierboven staat.