Ook bij de SNS bankieren met Firefox

 Gepubliceerd door om 21:13  Internet
okt 182004
 
“SNS Bank biedt als eerste bank internetdiensten waarbij de nieuwe browser Firefox probleemloos gebruikt kan worden. Ondersteuning van vrijwel alle alternatieve browsers is een gevolg van de doelstelling van de bank om klanten van dienst te zijn op de manier die zij wensen.”

(bron)

Leuk natuurlijk, maar ze zijn zeker niet de eerste bank waar je met FireFox kunt bankieren. Ik ben nog niet zo heel lang FireFox-gebruiker, maar al die tijd al werkt de Postbank zonder problemen. (overigens was dat niet altijd zo!)

 Reacties uitgeschakeld voor Ook bij de SNS bankieren met Firefox  Tags:

IWITNESS

 Gepubliceerd door om 19:50  Onderwijs
okt 182004
 
“I = Erik Oomen
Geboortedatum: 30-11-1975
Woonplaats: Eindhoven
Functie: informatiespecialist Hogeschool Eindhoven”

(bron)

Een nieuwe edublogger is geboren :)

SURF Edutrip 2004

 Gepubliceerd door om 12:39  Internet
okt 182004
 
“Stichting SURF organiseert van zondag 17 t/m 24 oktober a.s. de EduTrip, een jaarlijkse SURF-studiereis naar het EDUCAUSE-congres in de Verenigde Staten. EDUCAUSE, één van de grootste internationale conferenties rond ICT en onderwijs, zal dit jaar plaatsvinden in Denver (VS). Het thema is ‘IT From a Higher Vantage Point’.”

(bron)

De Edutrip 2004 website is geen weblog, maar er zullen de komende week wel dagelijks nieuwe berichten en verslagen bijkomen van de Nederlanders die met SURF naar de Educause conferentie zijn.

 Reacties uitgeschakeld voor SURF Edutrip 2004  Tags: