Teller van slag?

 Gepubliceerd door om 19:08  Persoonlijk
okt 152004
 

Ik keek zojuist nietsvermoedend naar de teller op de weblog hier en zag:
teller op hol? Vanochtend stond max nog op 9 en nu dus op 17!?
In de andere rapportages kan ik geen piek ontdekken, dus vraag ik me af of die teller is blijven hangen. Ziet wel leuk uit natuurlijk, maar ik twijfel er dus wel aan. Het is overigens een teller van bloglog, dus niet iets waar ik mee kan stoeien (lees: foetelen).

 Reacties uitgeschakeld voor Teller van slag?  Tags:
okt 152004
 

maar ook geen doorslaggevende nadelen. Tenminste dat concludeerde een panel van mensen van IBM, HP, Novell, Microsoft, Cap Gemini, Oracle, CA en RedHat onder leiding van Astrid Joosten tijdens HP DutchWorld 2004.

“Niet de toegang tot de code, noch de kosten of de services vormen het hete hangijzer in de discussie over wel of geen open source-software. Belangrijkste twistpunt vormt de angst voor claims. CIO’s zetten daarom oss in zonder overleg.”

(bron – alleen toegankelijk met code)

Lees verder….

Bush controversiëler dan Jesus

 Gepubliceerd door om 06:51  Internet
okt 152004
 

Volgens een bericht op RED HERRING is George W Bush controversiëler dan Jesus. Tenminste als je het aantal keer dat de bijbehorende pagina op WikiPedia gewijzigd is, als uitgangspunt neemt.
Zie ook deze grafiek
Bij de cijfers moet aangetekend worden dat Bush de eerste president is in de VS sinds het bestaan van WikiPedia. Dus of hij controversiËler zal blijken te zijn dan andere presidenten moet nog blijken. Het is logisch bijvoorbeeld dat er nu minder over Clinton geschreven wordt, of in ieder geval dat mensen zich er minder druk over maken.

 Reacties uitgeschakeld voor Bush controversiëler dan Jesus  Tags:

Jasc overgenomen door Corel

 Gepubliceerd door om 06:41  Tools
okt 152004
 

Op CNet stond het bericht dat de makers van Paint Shop Pro overgenomen zijn door Corel. Als je kijkt wat met een aantal van de andere producten die Corel heeft overgekocht in het verleden is gebeurt, is dat niet iets om vrolijk te worden.

 Reacties uitgeschakeld voor Jasc overgenomen door Corel  Tags: