Chello-snelheden verhoogd

 Gepubliceerd door om 21:33  Internet
okt 052004
 
“Nieuwe klanten van kabelinternet-provider Chello, op het netwerk van UPC, krijgen een snellere verbinding. Het bedrijf verhoogde de snelheid van haar ‘classic’ abonnement naar 4 Mbps download en 1 Mbps upload. ‘Plus’ heeft nu een snelheid van 8 Mbps download en 1 Mbps upload.”

(bron)

Het was al weer een tijdje stil voor wat betreft snelheidverhogingen, maar we gaan weer verder. De 1Mbps upload zou ik ook wel willen, maar wat heb je daar aan zonder server (dat mag namelijk bij Chello niet)?

Sony’s Vaio X: hoezo videorecorder?

 Gepubliceerd door om 20:06  Tools
okt 052004
 
“Sony’s Vaio X: Like TiVo on Steroids
New device offers 1TB of storage, can record seven channels simultaneously.”

(bron)

Vandaag kocht ik mijn derde videorecorder vanaf nu af aan is er dus geen programma dat ik mis zong Rene Froger een tijd geleden. Maar met de komst van kabeltelevisie en commerciële omroepen is dat al lang niet meer waar. De Sony Vaio X zal dat ook niet helemaal voorkomen, maar komt al weer een stukje verder: maar liefst 6 kanelen tegelijkertijd opnemen (terwijl jij naar het 7e zit te kijken) en voldoende harde schijfruimte om bijna een week tv op te nemen (als je alle 6 de kanalen de hele dag laat opnemen!). De prijs is niet mis: $4727 en natuurlijk nog niet in Nederland te koop, maar toch. Alvast maar beginnen te sparen?

 Reacties uitgeschakeld voor Sony’s Vaio X: hoezo videorecorder?  Tags:
okt 052004
 

Ik hou mijn referrerlogs redelijk in de gaten (gewoon nieuwsgierig aangelegd) en de laatste tijd zie ik regelmatig de blackboard server van het ROC Midden Nederland verschijnen. Natuurlijk heb ik geprobeerd te kijken op welke manier ze daar naar hier linken, ik neem aan via een RSS+javascript optie (zoals hier uitgelegd op BlackboardBlog), maar (uiteraard) is dat deel van de server niet voor mijn nieuwsgierige ogen toegankelijk.
Ben jij nou toevallig aan het werk binnen Blackboard bij het ROC Midden Nederland, laat dan even wie hoe jullie het gebruiken. Een screendump via de mail is natuurlijk helemaal mooi, maar een reactie hier bij het bericht is ook goed. Bedankt!

 Reacties uitgeschakeld voor Ben jij bezig met Blackboard bij het ROC Midden Nederland?  Tags:

Het was donker

 Gepubliceerd door om 08:45  Persoonlijk
okt 052004
 

Was het je ook opgevallen? Vanochtend toen ik, even na half 8, van huis weg fietste was het nog donker. Niet zoals midden in de nacht, maar meer dan donker genoeg om volgende de wet licht te moeten voeren op mijn fiets.
Nu wordt het dus echt winter (ok eerst effe de herfst natuurlijk).

 Reacties uitgeschakeld voor Het was donker  Tags: