Chello-snelheden verhoogd

 Gepubliceerd door om 21:33  Internet
okt 052004
 
“Nieuwe klanten van kabelinternet-provider Chello, op het netwerk van UPC, krijgen een snellere verbinding. Het bedrijf verhoogde de snelheid van haar ‘classic’ abonnement naar 4 Mbps download en 1 Mbps upload. ‘Plus’ heeft nu een snelheid van 8 Mbps download en 1 Mbps upload.”

(bron)

Het was al weer een tijdje stil voor wat betreft snelheidverhogingen, maar we gaan weer verder. De 1Mbps upload zou ik ook wel willen, maar wat heb je daar aan zonder server (dat mag namelijk bij Chello niet)?

Deel dit bericht:

  Een reactie aan “Chello-snelheden verhoogd”

Reacties (1)
  1. Ik heb al een 15 maanden 8/1 adsl (demon) en dat bevalt erg goed. Vooral als je met Xwindows over het netwerk. Ik zou graag willen weten wat de latency is echter.

    De snelheid die hier vermeld wordt is min of meer de doorsnede van de buis (hoeveel bits per seconde), maar dat is natuurlijk niet de enigste maat. Het is ook de vraag hoe lang de buis is: hoe lang duurt het voor het er aan de andere kant er uit is in milliseconden.

    Vooral bij interactive toepassingen maakt dat wat uit…

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.