Batman of terrorist?

 Gepubliceerd door om 17:54  Persoonlijk
sep 142004
 
Batman - Klik voor grotere versie

Ik neem haast aan dat dit item gisteren ook op de Nederlandse TV geweest is. Maar voor het geval dat je het gemist hebt: een boze vader van Fathers 4 Justice klom, verkleed as batman, op een riggel naast het balkon van Buckingham Palace.
Op Sky News was het breaking news, dat even belangrijk was als de toespraak van Blair op dat moment in Bristol. Dus werd het beeld in twee helften gedeeld met Blair aan de linkerkant en Batman aan de rechterkant van het scherm.
Vanochtend nog was de discussie (ook onder de deelnemers hier) of hij nu had moeten worden neergeschoten of niet, want stel je voor dat het een terrorist was met een bom in plaats van een boze vader. De verantwoordelijke minister zei dat de politie goed gehandeld had omdat ze al snel wisten dat het iemand van Fathers 4 Justice was. Waarop de oppositie natuurlijk opmerkte dat Al-Qaida voortaan dan maar als batman verkleed moest gaan. Dan wordt je tenminste niet neergeschoten.

 Reacties uitgeschakeld voor Batman of terrorist?  Tags:
sep 142004
 
Sessiefoto - Klik voor grotere versie

Een van de sessies waar ik vandaag bij aanwezig was had als titel “Digital libraries in the classroom”. Een van de projecten die daar aan bod kwam was het DIDET project, gespresenteerd door Hilary Grierson (op de foto links). Ik had al eerder van het project gehoord tijdens de SURF/ALT bijeenkomst in Edinburgh in april. Een aantal punten uit haar presentatie wilde ik hier even noemen, voornamelijk omdat ik het er (denk ik) niet mee eens ben, maar ik kan nog niet helemaal benoemen waarom niet.
Lees verder….