Gmail voor Pierre!

 Gepubliceerd door om 22:37  Tools
aug 302004
 

Met dank aan Gerard voor de uitnodiging heb ik nu ook GMAIL, 1000 MB vrij en 6 invites om te vergeven aan geïnteresseerden…
N.B. ik heb op andere blogs gezien dat dit eigenlijk een heel onverstandig aanbod is. Als je hier komt via een zoekmachine, dan is reageren (inderdaad) overbodig.

De eerste is naar Maarten Cannaerts, de tweede naar Joost en ook nummer drie en vier zijn weg, nog ééntje over dus.

Stroomstoring

 Gepubliceerd door om 09:56  Persoonlijk
aug 302004
 
“Duizenden treinreizigers tussen Rotterdam en Dordrecht hebben maandagochtend in de spits een forse vertraging opgelopen door een stroomstoring. Die deed zich rond kwart over acht voor tussen Rotterdam Lombardijen en Dordrecht. Het treinverkeer tussen beide plaatsen ligt sindsdien stil. Dat heeft een woordvoerder van ProRail-verkeersinformatie gezegd.”

(bron)

Fijn, ik heb vanmiddag een afspraak in Dordrecht, eerst maar even kijken hoe de ellende tegen die tijd vanuit Eindhoven is.

Maandkaarten?

 Gepubliceerd door om 09:35  Persoonlijk
aug 302004
 

Vanochtend voor het eerst weer met de trein naar het werk. Wat me opviel was dat er zowel in Deurne als in Eindhoven rijen voor de kaart-automaten stonden. Toch kochten de meeste mensen maar een enkele reis of een gewoon retourtje. De NS website is down op het moment, dus ik kan het zelf niet controleren, maar ik neem aan dat dit anders reizigers met (bijvoorbeeld) een maandkaart zijn?
Hoe dan ook, het gewone leven is weer begonnen.