Stroomstoring

“Duizenden treinreizigers tussen Rotterdam en Dordrecht hebben maandagochtend in de spits een forse vertraging opgelopen door een stroomstoring. Die deed zich rond kwart over acht voor tussen Rotterdam Lombardijen en Dordrecht. Het treinverkeer tussen beide plaatsen ligt sindsdien stil. Dat heeft een woordvoerder van ProRail-verkeersinformatie gezegd.”

(bron)

Fijn, ik heb vanmiddag een afspraak in Dordrecht, eerst maar even kijken hoe de ellende tegen die tijd vanuit Eindhoven is.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Gerard
17 jaren geleden

Hallo Pierre, welkom terug btw. Heb je Dordrecht nog gezien? Volgens mij niet, want zag ik je vandaag niet ergens in de wandeling onderweg naar de koffiemachine? Hoe laat het was, geen idee, want ik was wat van slag vandaag (ben per ongeluk gaan werken zonder mijn horloge).

Pierre
17 jaren geleden

Hoi Gerard,

Jawel, ben nog geweest. Gelukkig zonder veel problemen. Wist zelfs uit de (meeste) regen te blijven onderweg van en naar het station in Dordrecht. :-)
Maar die koffie was vandaag hard nodig. Is geloof ik een teken dat de vakantie goed geweest is als je eigenlijk niet wil beginnen met werken…(toch?)…het vroege opstaan was in ieder geval wel wennen. Tip voor iedereen met kinderen: ga naar Frankrijk, laat je kinderen ook leven als de Fransen (nee, niet volgieten met wijn, wél later naar bed laten gaan) en je kunt zelf ook lekker uitslapen.