Wiki en blogs in het onderwijs

“Sybilla Poortman, Pierre Gorissen, en Gerard Bierens, zijn druk doende een workshop over het gebruik van weblogs en wiki’s in het onderwijs op te zetten. Een prima initiatief!”

(bron)

Ongelofelijk, ik had blijkbaar nog niet naar deze post verwezen en hij is nog wel zo positief :) Overigens niet alleen daarom handig om naar te verwijzen, ok de links verderop in het bericht zijn de moeite waard om even te bewaren. De werkzaamheden rond de workshop liggen overigens (uiteraard) nu eventjes stil vanwege de zomer. Ideeën etc. zijn nog steeds welkom via de wiki. Een vraag die ik nog wel heb is of we met een andere werkvorm dan er nu voorgesteld wordt té veel risico lopen (teveel nieuwe dingen voor organisatoren en deelnemers). Wil ik met Ton nog wel eens over discussiëren.