jul 192004
 
“Op de eerste dag van de 56e bijeenkomst van de Internationale Walvisvaart Commissie (IWC) zijn voorstanders van de walvisvaart er nog niet in geslaagd het jachtverbod op te heffen. Vierentwintig landen stemden maandag in de Italiaanse stad Sorrento voor, 29 andere stemden tegen”

(bron)

 Reacties uitgeschakeld voor Stop op walvisjacht blijft voorlopig gehandhaafd  Tags:

Niet leuk!

 Gepubliceerd door om 23:03  Persoonlijk
jul 192004
 
Screendump - Klik voor grotere versie

Ik weet niet precies waar de url van de ICT in het Onderwijs Wiki precies terecht is gekomen, maar blijkbaar zit hij bij een paar spammers in een bestand. Vannavond bleek ik opeens 1346 referrers van een of andere porno site te hebben gekregen, binnen één uur. De spammer.txt lijst met 590 websites, die ik had bleek deze drie domeinen niet te kennen. Gelukkig was het toevoegen ervan genoeg om (na wat geratel van de server) de domeinen permanent te blokken. Dit is echter het soort onderhoud dat je niet wilt hebben. Mocht je overigens de wiki bezoeken en merken dat er heel rare sites bij staan, meld het dan even in het café, dan zie ik het redelijk snel.

 Reacties uitgeschakeld voor Niet leuk!  Tags:
jul 192004
 
“Nederland steunt het pleidooi van voorzitter Fischer van de Internationale Walvisvaart Commissie (IWC) om het vangstverbod op walvissen stapsgewijs op te heffen. De Nederlandse regering is voorstander van een beperkte, gecontroleerde walvisvangst, aldus een woordvoerster.”

(bron)

Schandalig. :( De argumentatie is ook weer ijzersterk:

“Er worden nu tweemaal zo veel walvissen gevangen als toen het verbod nog niet van kracht was.”

(bron)

(en dus kun je het verbod blijkbaar beter afschaffen). Waarschijnlijk is zijn de dreigementen van o.a. Japan doorslaggevender.
Zie ook “Waarom geen commerciële walvisjacht?“.

 Reacties uitgeschakeld voor Nederland steunt beperkte hervatting walvisvangst  Tags:

English or not?

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
jul 192004
 
“I ask myself if native English speakers ever wonder that it costs non-native speakers quite some effort to run an english weblog.”

(bron)

Sebastian verwijst naar een post door Oliver Wrede die weer getriggerd werd door een post door Peter Baumgartner. Centrale vraag: in welke taal kun je je weblog het beste bijhouden?

(aangepast op 19-07-2004 om 09:41 uur) Lees verder….