jun 182004
 
“Blackboard […] opened at $15.80 and jumped to $21.74 in the open market for a gain of 55 percent over its offering price.”

(bron)

Blacboard is beursgenoteerd. Het aandeel steeg tijdens de eerste handelsdag (in de eerste paar uur) flink in waarde. Of dat zo blijft kun je hier zien, vanwege het tijdsverschil duurt het namelijk nog even voordat die eerste dag in de VS voorbij is.

 Reacties uitgeschakeld voor Blackboard dan eindelijk op de beurs  Tags:

Dure Tablet-pc

 Gepubliceerd door om 07:01  Tools
jun 182004
 
“Microsoft heeft maar gedeeltelijk succes met zijn pogingen om de tablet-pc te populariseren. Voor sommige verticale toepassingen is deze penbestuurde variant van de notebook-pc wel aangeslagen, maar er bestaat weinig animo voor breder zakelijk gebruik. Ook van consumentenzijde bestaat amper interesse voor de elektronische lei en griffel”

(bron)

Hoewel ik er nog nooit mee gewerkt heb vind ik het concept tot nu toe fantastisch, de demo’s tonen goede handschriftherkenning, maar (helaas) nog niet in het Nederlands. Laten we hopen dat het een kindje is dat de kans krijgt om te groeien.

 Reacties uitgeschakeld voor Dure Tablet-pc  Tags:

Browser Wars v.2004: Part 1

 Gepubliceerd door om 07:00  Internet
jun 182004
 
“A long time ago in a galaxy far, far away …”

(bron)

Deel 1 van een nog onbekend aantal verhalen over de browser-oorlog en de gevolgen ervan. Het eerste deel is in ieder geval de moeite waard.

 Reacties uitgeschakeld voor Browser Wars v.2004: Part 1  Tags: