Een Wiki voor communities?

 Gepubliceerd door om 06:55  Internet
jun 162004
 
“Een community website dienst? Een model toepasbaar voor verschillende onderzoeksgroepen? Misschien lijd ik aan beroepsdeformatie maar kan dit niet gewoon als een wiki worden opgezet? Of levert dat niet genoeg werk c.q. subsidie op?”

(bron)

Ik weet nog niet voldoende van dit project om te bepalen of dit de meest effectieve oplossing is. Ik ga er in ieder geval nog niet vanuit dat een wiki dat wel is. Wat ik zo aan tools zie is het zeker geen community van gelijken voor wat betreft de rechten om direct input te leveren, wijzigingen door te voeren etc. En je moet de tools gebruiken die bij je passen :)

Deel dit bericht:

  2 reacties aan “Een Wiki voor communities?”

Reacties (2)
  1. Ik ga er natuurlijk ook niet voetstoots van uit dat een wiki hier de oplossing is; het was meer bedoeld als een vraag om reacties los te maken. En dat is dus gelukt… ;)

  2. :) graag gedaan

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.