Weer terug

 Gepubliceerd door om 03:51  Persoonlijk
mei 142004
 

Het zit er weer op, vier dagen vergaderen, werken aan de QTI versie 2 specificatie en aan een FAQ over metadata, gaat mijn vliegtuig morgen om 17:00 uur (23:00 uur NL tijd) op weg richting Schiphol.

Ik heb toch maar $9,95 gespendeerd aan het krijgen van een internetverbinding hier in het hotel, dus kan ik (zoals je hebt kunnen zien), nog wat berichten posten.

Het is jammer dat je er de halve wereld voor moet afreizen, zoals de bijeenkomsten deze week gingen was namelijk iets wat ik wel veel vaker zou willen meemaken. Er zijn in Nederland niet zoveel mensen die echt warm lopen voor het ontwikkelen van leertechnologiespecificaties en als je dan vier dagen lang hier aan de slag kunt is dat toch wel lekker.

En na een hele week van aankondigingen, zit ik dan eindelijk de laatste aflevering van Frasier te kijken….

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.