Weer terug

 Gepubliceerd door om 03:51  Persoonlijk
mei 142004
 

Het zit er weer op, vier dagen vergaderen, werken aan de QTI versie 2 specificatie en aan een FAQ over metadata, gaat mijn vliegtuig morgen om 17:00 uur (23:00 uur NL tijd) op weg richting Schiphol.

Ik heb toch maar $9,95 gespendeerd aan het krijgen van een internetverbinding hier in het hotel, dus kan ik (zoals je hebt kunnen zien), nog wat berichten posten.

Het is jammer dat je er de halve wereld voor moet afreizen, zoals de bijeenkomsten deze week gingen was namelijk iets wat ik wel veel vaker zou willen meemaken. Er zijn in Nederland niet zoveel mensen die echt warm lopen voor het ontwikkelen van leertechnologiespecificaties en als je dan vier dagen lang hier aan de slag kunt is dat toch wel lekker.

En na een hele week van aankondigingen, zit ik dan eindelijk de laatste aflevering van Frasier te kijken….

 Reacties uitgeschakeld voor Weer terug  Tags:
mei 142004
 
“Het nuttigen van een flinke hoeveelheid koffie ineens, voor veel mensen een vast ochtendritueel, is helemaal niet zo’n goede methode om een hele dag wakker te blijven, zoals vaak wordt verondersteld. Dat is gebleken uit een onderzoek van de Amerikaanse universiteit Harvard, waarvan de resultaten woensdag zijn gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Sleep”

(bron)

Toch heb ik liever een kop koffie dan een pil.

 Reacties uitgeschakeld voor Flinke dosis koffie minder effectief dan gedacht  Tags:
mei 142004
 
“De bekende Washington Mall in de stad Washington DC krijgt gratis draadloos internet waardoor het publiek over de lengte van meer dan drie kilometer van de hotspot gebruik kan maken zonder betaling of registratie. De non-profit groep Open Park Project heeft de opzet gerealiseerd op de locatie waar zich het hart bevindt van de Amerikaanse macht en wetgeving.”

(bron)

:) Het lijkt net alsof er deze week extra veel berichten waren over Washington. Ik had geen laptop bij me toen wij er waren. Overigens heeft Mall niets met ‘winkelcentrum’ te maken (het betekent ook wel ‘A shady public walk or promenade’), het is het Malieveld van de VS, maar dan groter (zoals natuurlijk alles hier groter is). Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Draadloos internet voor Washington Mall  Tags:
mei 142004
 
“De ICT-in-onderwijs BLOG van Pierre Gorissen is een (regelmatig) bezoek meer dan waard. Vanuit zijn werk (consultant bij de afdeling onderwijs van Fontys en als coördinator van SURF SiX) lag het onderwerp naar eigen zeggen voor de hand. De meeste berichten gaan over ICT, over Onderwijs of de combinatie van die twee (e-learning, leertechnologieën etc.). Stelling van Pierre: de verschillende onderwijs-sectoren in Nederland hebben, zeker op het gebied van ICT en Onderwijs, vaak veel meer overeenkomsten dan we vaak denken (of weten).”

(bron)

Goh! Wauw! Waren mijn eerste reacties toen Louis Hilgers aangaf dat hij iets over de site hier wilde opnemen op ICTNieuws.net. En door het tijdsverschil tussen hier en Nederland én de RSS-feed vond ik hem meteen 8)

 Reacties uitgeschakeld voor ICT-in-onderwijs BLOG op ICTNieuws.net  Tags: