mei 142004
 
“De ICT-in-onderwijs BLOG van Pierre Gorissen is een (regelmatig) bezoek meer dan waard. Vanuit zijn werk (consultant bij de afdeling onderwijs van Fontys en als coördinator van SURF SiX) lag het onderwerp naar eigen zeggen voor de hand. De meeste berichten gaan over ICT, over Onderwijs of de combinatie van die twee (e-learning, leertechnologieën etc.). Stelling van Pierre: de verschillende onderwijs-sectoren in Nederland hebben, zeker op het gebied van ICT en Onderwijs, vaak veel meer overeenkomsten dan we vaak denken (of weten).”

(bron)

Goh! Wauw! Waren mijn eerste reacties toen Louis Hilgers aangaf dat hij iets over de site hier wilde opnemen op ICTNieuws.net. En door het tijdsverschil tussen hier en Nederland én de RSS-feed vond ik hem meteen 8)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.