mei 132004
 
“Microsoft komt officieel dit najaar in Nederland met de Windows XP Media Center Edition. Wie echter nog niet kan wachten op de nieuwe huiskamercomputer kan nu al terecht bij Strategic IT Solutions. Zij bieden de speciale versie van Windows al aan op hun website .”

(bron)

Het heeft lang geduurd voordat er een NL versie kwam. Ik heb nu geen tijd om de filmpjes op de site te bekijken, maar wil de link even opslaan hier. Opmerkingen van mensen die er wél al naar gekeken hebben zijn natuurlijk van harte welkom!

 Reacties uitgeschakeld voor Windows XP Media Center Edition verkrijgbaar in Nederland  Tags:

Foto’s Washington DC

 Gepubliceerd door om 15:23  Persoonlijk
mei 132004
 

Gisterenmiddag hebben we even het werk het werk gelaten en zijn we met de bus en metro richting Washington DC gegaan. Na een klein uurtje stonden we midden in het park en hebben we in ieder geval al de dingen die je normaal op de foto’s ziet, zelf ook op de foto kunnen zetten:

* Het Witte Huis; het licht was aan, maar er was niemand thuis

* Washington Memorial | nog eentje

* US Capitol building

* Smithsonian Castle

* Lincoln Memorial | The man himself | Close-up

* Franklin D Roosevelt Memorial van wat verder af

 Reacties uitgeschakeld voor Foto’s Washington DC  Tags:
mei 132004
 
“Komende maandag kunnen voor het eerst vliegtuigpassagiers tijdens hun vlucht surfen op internet via een breedbandverbinding. De Duitse maatschappij Lufthansa biedt die mogelijkheid dan op een dienst van München naar Los Angeles met een Airbus A340-300.

Lufthansa heeft het systeem geïnstalleerd in samenwerking met de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing. Gebruikers krijgen dertig minuten toegang voor 9,95 dollar (8,40 euro) en betalen voor elke minuut extra 0,25 dollar. Het tarief voor de hele vlucht is 29,95 dollar.”

(bron)

Ik neem aan dat dit alleen in de business class voorhanden is. Het leken pittige prijzen (dat stond hier eerst ook), maar in lijn met wat een tijdje geleden genoemd werd.

[update] Het zal het tijdverschil geweest zijn, ik had namelijk alleen de beginbedragen gezien en niet gezien dat het maximale totaal 29,95 dollar was. Dat valt dus wel weer mee.

 Reacties uitgeschakeld voor Lufthansa biedt als eerste snel internet  Tags: