mei 132004
 
“Komende maandag kunnen voor het eerst vliegtuigpassagiers tijdens hun vlucht surfen op internet via een breedbandverbinding. De Duitse maatschappij Lufthansa biedt die mogelijkheid dan op een dienst van München naar Los Angeles met een Airbus A340-300.

Lufthansa heeft het systeem geïnstalleerd in samenwerking met de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing. Gebruikers krijgen dertig minuten toegang voor 9,95 dollar (8,40 euro) en betalen voor elke minuut extra 0,25 dollar. Het tarief voor de hele vlucht is 29,95 dollar.”

(bron)

Ik neem aan dat dit alleen in de business class voorhanden is. Het leken pittige prijzen (dat stond hier eerst ook), maar in lijn met wat een tijdje geleden genoemd werd.

[update] Het zal het tijdverschil geweest zijn, ik had namelijk alleen de beginbedragen gezien en niet gezien dat het maximale totaal 29,95 dollar was. Dat valt dus wel weer mee.

Deel dit bericht:

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.