feb 042004
 
“IMS Global Learning Consortium announces that its content-packaged specifications now include French, Spanish and Japanese translations of meta-data within the manifest files.”

(bron)

Nog niet in het Nederlands, maar daar wordt aan gewerkt. Overigens gaat het hier om slechts een klein stukje metadata, niet om de totale vertaling van de specificatie. Of dat voor het Nederlands zinvol zou zijn ook ook maar de vraag.

 Reacties uitgeschakeld voor IMS metadata in het Frans, Spaans en Japans…  Tags:
feb 042004
 
“Bij ZDNet is een artikel verschenen waarin te lezen valt dat het hoogste bod op de aanklacht tegen MikeRoweSoft enorm gedaald is. Drie dagen voor het einde van de veiling, op maandagochtend, was het hoogste bod nog 200.000 dollar. Iets na twaalven die dag besloot Rowe echter om alleen vooraf goedgekeurde bieders te laten bieden, waarmee het hoogste bod al zakte naar 8.300 dollar. Diezelfde avond nog waren alle nog openstaande biedingen teruggetrokken en stond de prijs van de documenten nog maar op 500 dollar.”

(bron)

Lijkt me nog voldoende voor een stapel papier.

Zie ook voorgaande berichten.

 Reacties uitgeschakeld voor Hoogste bod op aanklacht MikeRoweSoft enorm gedaald  Tags:
feb 042004
 
“AMSTERDAM – Het is al jaren een probleem voor Mac- en Linux-gebruikers die online hun belastingaangifte willen versturen. Het kan niet. Het belastingprogramma is alleen geschikt voor mensen met een Windows-computer. Daarom heeft de website Macfreak.nl een petitie online gezet.”

(bron)

Ok, ik moet het toegeven, ik maak ook altijd grapjes over Apple-gebruikers. Voornamelijk natuurlijk uit jaloezie, omdat een Apple laptop meestal net wat slanker, blitser is dan de mijne. Maar toch is het onzin dat zij hun belasting niet online kunnen invullen.

Teken dus die petitie, en als je het niet doet voor de Apple gebruikers, doe het dan maar voor de Linux fans, of gewoon voor het principe!

 Reacties uitgeschakeld voor Online petitie voor belastingaangifte Mac en Linux  Tags: